Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گالری گلستان از برگزاری مجازی بیست و هشتمین دوره نمایشگاه «صد اثر صد هنرمند»، به صورت مجازی به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا، خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی گالری گلستان‌، لیلی گلستان، مدیر گالری گلستان و طراح این رویداد با اعلام خبر فوق گفت: از دهم مرداد تا اول مهر صد اثر صد هنرمند در وب سایت و اینستاگرام گالری گلستان میزبان علاقه‌مندان به هنر و البته خریداران آثار هنری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٧١٣ اثر متقاضی شرکت در این دوره بودند که ٢٨٢ اثر منتخب شده به نمایش و فروش گذاشته می‌شود.

گلستان درباره چرایی برپایی صد اثر صد هنرمند در فضای مجازی گفت: مردم مدام می‌پرسیدند صد اثر چه وقت برگزار می‌شود. عادت کرده بودند هر مرداد به این نمایشگاه بیایند، اما با آن جمعیتی که هر مرداد منطقه دروس را قفل می‌کرد چطور می‌شد در این اوضاع نمایشگاه را در گالری برگزار کرد؟ البته با نمایش آنلاین، تماشاچی خیلی خیلی بیشتری خواهیم داشت اما باید ببینیم از لحاظ فروش چه می‌شود.

صد اثر صد هنرمند معمولاً سکوی معرفی هنرمندان تازه و مقیم شهرستان است، لیلی گلستان در این باره گفت: خیلی اسامی تازه دیدم که در کنار کسانی که هر ساله شرکت می‌کردند در این دوره آثارشان معرفی می‌شود. سهم هنرمندان مقیم شهرستان هم مانند همیشه بسیار بالاست؛ امسال اصفهانی‌ها غوغا کردند و حدود یک سوم آثار از اصفهان آمده است. از شیراز، مشهد، رشت و کرمان هم کارهایی ارائه می‌شود.

او درباره حضور آثار چهره‌های شناخته شده گفت: چند مجموعه‌دار کارهای زیبایی دادند؛ آثاری از پرویز کلانتری، رضا مافی، فرامرز پیلارام، پروانه اعتمای، ناصر اویسی، اردشیر محصص، کامبیز درمبخش و…"

گلستان درباره قیمت آثار گفت: قیمت آثار از ۲۵۰ هزار تومان شروع می‌شود، اما میانگین قیمت‌ها حدود یک تا پنج میلیون تومان است، گران‌ترین اثر هم ۹۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده است.

رویکرد اصلی نمایشگاه «صد اثر، صد هنرمند» از بدو تأسیس، تشویق مردم به خرید اثر هنری است و از حدود یک دهه پیش که قیمت آثار هنری جهشی ناگهانی داشت، تلاش شده با تعدیل قیمت‌ها این امر مهم را فرهنگ سازی کند.

کد خبر 435640

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لیلی گلستان گالری گلستان گالری نمایشگاه نقاشی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صد اثر صد هنرمند گالری گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۵۳۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، ایکنا به نقل از دیلی صباح نوشت: نسخه‌ای دست‌نویس از قرآن که به سفارش منیره سلطان، دختر سلطان عبدالمجید اول عثمانی، در حراجی ساتبیز در لندن به فروش گذاشته شده بود  به قیمت ۱۱۴۳۰۰ پوند (تقریباً ۱۴۴۰۰۰ دلار) به فروش رسید و رکوردی را در این حراجی با عنوان «جهان اسلام و هنرهای هند» به ثبت رساند.

در این حراجی آثار متعددی به فروش رفت. قرآنی که با تذهیب استادانه به سفارش منیره سلطان در سال ۱۸۶۰ ساخته شد، به قیمتی بی‌سابقه فروخته شد. این اثر که توسط ابراهیم حقی، خطاط و صوفی مشهور اهل ارض روم در امپراتوری عثمانی نوشته شده بود، بین ۷۰ تا ۹۰ هزار پوند قیمت‌گذاری شده بود که در نهایت یک خریدار به قیمت ۱۱۴۳۰۰ پوند آن را خریداری کرد.

این اثر که به سفارش ابراهیم الهامی پاشا، شوهر منیره سلطان تولید شد یکی از بهترین نمونه‌های هنر ترکی محسوب می‌شود که ویژگی‌های هنر قرن هجدهم و به‌ویژه قرن نوزدهم عثمانی را نشان می‌دهد. در این حراج علاوه بر آثار مختلف خوشنویسان عثمانی، اقلام دیگری مانند کاشی‌های ازنیک، سجاده‌های نماز ابریشمی، گلیم، خنجر و چندین جام به قیمت هزاران پوند فروخته شد.

از جمله آثار دیگری که در این حراج فروخته شد، یک قرآن به خط نسخ متعلق به سال ۱۸۰۴ نوشته خطاطی به نام مصطفی رکیم و یک دفتر تمرین خوشنویسی متعلق به دهه ۱۷۳۰ به خط محمد شهری بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی فیلم کوتاه هنرمند گیلانی به فستیوال پاناما
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • برپایی نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج
  • همدلانه با رادیو سلامت برای ارج نهادن مقام معلم | برگزاری پویش روز معلم روی موج سلامت
  • ششمین جشنواره انتخاب کتاب سال آذربایجان ‌غربی برگزار می‌شود
  • آیین اختتامیه هفته برزگداشت سعدی برگزار شد
  • همایش پر شور و نشاط پیاده روی در گلستان